Δρ. Καρτακούλλης: Το ποδόσφαιρο είναι επιστήμη

Σήμερα το ποδόσφαιρο είναι μια ολόκληρη επιστήμη. Είτε αφορά το οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο ή στο ό,τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Αυτό σημειώνει ο Δρ. Νίκος Καρτακούλλης, Πρόεδρος Συμβουλίου Πανεπιστημίου Λευκωσίας ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κατά τις χρονιές 2008-2011.

Είναι γεγονός πως σήμερα έχουν αλλάξει τα πάντα στον χώρο του ποδοσφαίρου ειδικά όσο αφορά τη σύνδεσή του με το επιχειρείν. «Η ποδοσφαιρική βιομηχανία στην Κύπρο είναι μεγάλη υπάρχουν προοπτικές να γίνει ακόμη μεγαλύτερη και να έχει μια σημαντική συμβολή στην οικονομία της χώρας. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να εφαρμόσουμε τα νέα δεδομένα όσο αφορά τη διασύνδεση του ποδοσφαίρου με την επιχειρηματικότητα», υποδεικνύει ο κ. Καρτακούλλης.

Οι χορηγίες από εταιρίες προς τα σωματεία είναι ένα πολύ σημαντικό έσοδο. «Ακόμη πιο σημαντικό έσοδο όμως είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα και σε αυτό τον τομέα οι κυπριακές ομάδες έχουν ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουν», τόνισε ο κ. Καρτακούλλης. 

Ο Δρ. Νίκος Καρτακούλλης θα προεδρεύει του πρώτου Συνεδρίου Ποδοσφαίρου το οποίο διοργανώνει η IMH την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία με θέμα «Η επιχείρηση του ποδοσφαίρου».

Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά το συνέδριο κάντε κλικ 

https://inbusinessnews.reporter.com.cy/.../dr-kartakoyllis-to-podosfairo-einai-epistimi
 
 . Πηγή  
inbusinessnews.reporter.com