«Η Επιστήμη στο Σύγχρονο Ποδόσφαιρο: Από τη Θεωρία στην Πράξη»

Το πρόγραμμα σπουδών Επιστήμης του Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και η PIS Fitness συνδιοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα Ποδοσφαίρου, με θέμα: «Η Επιστήμη στο Σύγχρονο Ποδόσφαιρο: Από τη Θεωρία στην Πράξη». θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017, μεταξύ 14:00 και 19:30, στο CINE STUDIO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε άτομα του χώρου του ποδοσφαίρου είτε αυτοί είναι αθλητές, προπονητές ή φοιτητές, με στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τις επιδόσεις στο ποδόσφαιρο (soccer specific performance).

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €50. Σημειώνεται ότι όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Γκολ στη Ζωή». Επίσης, θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι διαθέσιμο στην σχετική ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Τηλ. 22842336 ή pavlidou.a@unic.ac.cy, και στο PIS Fitness: Τηλ. 70088300/99787394 ή education@pisfitness.com.